W tym roku imprezę organizujemy w następujących terminach:

08. marca 2019 (piątek) w godz. 19:00 - 02:00

09. marca 2019 (sobota) w godz. 18:00 - 01:00

 

oprawa muzyczna: DJ SIMON

 

cena: 100 zł brutto od osoby

 

MENU

 

danie główne:

schab pieczony w sosie myśliwskim z borowikami, puree ziemniaczano-dyniowe, surówka

 

bufet szwedzki:

- frykadelki w sosie grzybowo-pieczarkowym

- kurczak z grilla w sosie vinegret (gyros)

- pierogi ruskie na maśle z cebulką

- pierogi z kapustą i grzybami

- paszteciki z mięsem

- paszteciki z serem i szpinakiem

- śledź po królewsku w oleju

- półmiski różnych pieczeni + dip czosnkowy

- sałatka po grecku

- sałatka jarzynowa

- mozzarella z pomidorami w bazylii

- wafelki babuni

 

napoje i alkohole:

- woda mineralna z cytryną

- soki owocowe

- kawa lub herbata

- wódka "Bols" lub "Krupnik" - 1 L na stół 9-osobowy

 

Zapraszamy!