W tym roku w na balu sylwestrowym 2019/2020 Park Hotelu zagra 4-osobowy zespół FESTBal Sylwestrowy 2019/2020
Zapewniamy:
- bogate menu
- alkohol
- ognisko
- sztuczne ognie
Cena: 650zł / para
Rezerwacja:
- osobiście w recepcji Park hotelu
- tel. 74 8537722
- e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
MENU BAL SYLWESTROWY 2019/2020
Przystawka
* pasztet z fileta kaczki z żurawiną i zielonym pieprzem na sałatce z rukoli i koktajlowych pomodorów
Danie główne
* perliczka pieczona po staropolsku na musie z czerwonej porzeczki z puree dyniowo-ziemniaczanym
Deser
*Szwedzki deser słodkości
Półmiski zimne
* polędwiczka nadziewana suszonymi pomidorami i kaparami , filet z indyka w rozmarynie z wędzonym boczkiem.
* łosoś wędzony norweski w sosie koperkowo-balsamicznym
* Szynka parmeńska z melonem miodowym
* śledź po norwesku w koniaku i czerwonym pieprzu
* befsztyk tatarski na słonych babeczkach
Dania ciepłe
* polędwiczka wieprzowa nadziewana zieloną szparagą
* placuszek cant-rosti, sałatka z czerwonych buraczków
* ragout z indyka z podgrzybkami, bułeczka drożdżowa
Napoje - bez ograniczeń
* soki owocowe
* woda mineralna z cytryną
* coca-cola
* herbata,kawa
Napoje alkoholowe
* wódka Finlandia 1 litr na stół 8 osobowy
* wino czerwone półwytrawne Primitivo o,75L na stół 8 osobowy
* szampan hiszpański Cava 0.75L na stół 8 osobowy
o godz 24,00 ognisko z pokazem ogni sztucznych
Przy ognisku szaszłyki z krewetek black-tiger oraz miód (dwójniak) ze spirytusem i goździkami na gorąco
Serdecznie zapraszamy!